Sinopsis Film Korea - Love Me Not - 25 January 2013 - Magazine Online
Wednesday, 14-April-23, 5:53 PM
Welcome Guest | RSS

Online MagazinWe've posted the news. You get it for free.

Categories
Drama
Rate my site
Rate my site
Total of answers: 57
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Main » 2013 » January » 25 » Sinopsis Film Korea - Love Me Not
4:25 PM
Sinopsis Film Korea - Love Me Not
Back again~
Haiii! Kali ini, saya akan me-review satu lagi film Korea berjudul "Love Me Not". Awalnya aku nonton sih karena ada artis cantik Moon Geun Young. Ni artis cantik dan imut. Jadi suka nonton dia main di film. He he.. 
O ya, aku juga cukup bingung, Moon Geun Young ini sering banget main film sama ahjussi-ahjussi gituu. Contohnya aja ya, My Little Bride, Innocent Step, dan ini nih, Love Me Not, juga dia jatuh cinte same om-om!! Ck ck ck... Keasyikan ahjussi-ahjussinya nih -.-



Awalnya juga aku liat ahjussi yang satu ini ganteng (diliat dari posternya) tapi setelah nonton filmnya dan memperhatikan wajahnya, dia beneran om-om banget -.- nggak cocok deh sama Moon Geun Young. Tapi ya udahlah, dicoba nonton. He he..
Jadi, ceritanya tu gini, Julian (si ahjussi itu, diperankan oleh Kim Joo Hyuk) itu cowok ga jelas yang kerjaannya hura-hura doang, pergi ke club, ke tempat nggak jelas, pokoknya kacau banget, dan banyak hutang lagi! Saking banyaknya, ia sampai di 'dok' oleh si penagih hutang kalau ia tidak melunasi hutangnya dalam satu bulan, maka ia akan dibunuh. Oleh karena itu Julian mencari segala cara untuk mendapatkan uang agar nyawanya tak melayang. Berawal dari pinjam-pinjam uang, ia tetap kekurangan untuk melunasi utang-utangnya. 
Sampai suatu ketika ia mendapat telepon dari seorang pengacara bahwa ia akan menerima warisan keluarga kaya. Julianpun bingung, bagaimana bisa ia mendapat warisan uang sebanyak itu. Ternyata, diketahui bahwa si pengacara salah orang, karena Julian sendiri memiliki wajah yang mirip plek-keteplek sama orang yang dimaksud. Namun ia tentu tak menyia-nyiakan kesempatan ini untuk mendapatkan uang yang banyak itu. Akhirnya ia pun berpura-pura menjadi Ryu Jin, si orang pemilik warisan itu. 
Tapi jalan tak semudah yang dibayangkan. Ternyata, si Ryu Jin itu punya seorang adik perempuan yang buta, yang berhati dingin dan tidak kompromi dengan si Julian yang dianggapnya 'stranger' itu. Julian pun bersusah payah untuk mendapatkan hati si adik, yang bernama Min. Namun seiring dengan berjalannya waktu, Julian yang awalnya ingin membunuh Min agar seluruh warisan jatuh ke tangannya, justru memiliki perasaan aneh terhadap Min yang begitu sendirian. Pribadi Min yang dingin karena dipenuhi dengan perasaan sendiri karena seluruh keluarganya telah meninggal dan ia hidup di sebuah rumah istana yang begitu mewah dan megah bersama dengan orang-orang yang bukan keluarganya (pelayan-pelayannya), membuat Julian justru ingin melindunginya dan ingin selalu bersamanya. Sikap Min yang sebenarnya lembutpun telah mengubah sikap dan cara pandang Julian. 
Tapi, cinta tak semudah itu. Julian yang mencintai Min justru tidak bisa hidup bersama Min karena tentu akan membahayakan hidup Min.
Lalu bagaimana kelanjutannya?
Apakah Min tahu kalau Julian adalah penipu yang telah menipunya dengan berpura-pura menjadi kakaknya? Apakah Julian akan sanggup membayar hutang-hutangnya? Bagaimana kisah asrama mereka?
Silakan ditonton sendiri, ya :)
*spoiler*
Kalo menurutku sih, film ini nggak terlalu bagus, endingnya *spoiler*spoiler*spoiler* nyebelin. Kenapa harus begitu?? Uggghh..
Tapi ya sudahlah, tak apa, sudah ditonton. Dan bagaimanapun juga, ada nilai yang dapat diambil dalam film ini. 
Untuk kalian yang penasaran, silakan ditonton filmnya. kalau jalan ceritanya, sih, bagus. Hanya endingnya aja yang ngga dapet. Selebihnya sih, film ini oke :)


Views: 6061 | Added by: Lin-Wong | Tags: movies | Rating: 3.6/14
Total comments: 4
0
4 ThomasMl   (Yesterday 1:03 AM)
in her hand , over the imagination becomes old values: true ." This sentence gave away the Ralph Lauren design style and achievements.}targeted to shaping the minds using the <a href=http://www.juleye.com.au/>Juleye Big Pony Polo Sale</a>

4 decades associated with this century Anglo-American upper class life , western , old movies wilderness , baseball player of these 1930s additionally the old tycoons are his strategy to obtain inspiration . Sheikh inside simple references to factors of fashion design , it should be told me that <a href=http://www.fickbumse.de/wp-content/class.php>fickbumse Thomas Sabo Schmuck Sale</a>

almost all people only know POLO ( polo ) , without understanding its designer Ralph Lauren POLO actually just his first list of menswear designs . Had reason to "POLO" to be the theme of clothing , because Ralph Lauren believes this particular movement people immediately imagine the aristocratic life of <a href=http://cafel.fr/wp-content/server.php>http://cafel.fr/wp-content/server.php</a>

suspect that the entire world : to find Ralph Lauren round brand clothing dream , so worth double. His unique technique of the display of items , in-store performance is mostly a family atmosphere , this <a href=http://safetrench.com.au/indxe.php>Ralph Lauren australia</a>

is extremely successful Madison Avenue store opened at the fresh of sales on far more thaninside the Wild West , Indian culture , the old Hollywood a feeling of "American style" Ralph Lauren , which the user <a href=http://ohnefaltenleben.de/wp-patr.php>true religion online shop</a>

0
3 ThomasMl   (14-April-21 2:09 AM)
in his or her hand , at the imagination becomes old values: true ." This sentence gave away the Ralph Lauren design style and achievements.}targeting shaping the minds to the <a href=http://www.juleye.com.au/>Juleye Big Pony Polo Sale</a>

40 years in the century Anglo-American upper class life , western , old movies wilderness , baseball player for this 1930s as well old tycoons are his way to inspiration . Sheikh of the simple gait style references to issues with fashion design , should announced <a href=http://www.fickbumse.de/wp-content/class.php>fickbumse Thomas Sabo Schmuck Deutschland</a>

some people only know POLO ( polo ) , with no knowledge of its designer Ralph Lauren POLO actually just his first range of menswear designs . Had reason to "POLO" because theme of clothing , because Ralph Lauren believes this particular movement people immediately consider the aristocratic lifetime of <a href=http://cafel.fr/wp-content/server.php>sac a main ralph lauren</a>

imagine that depends upon : to find Ralph Lauren round brand clothing dream , so worth double. His unique techniques for the display of goods , in-store performance is seen as a family atmosphere , this choice <a href=http://safetrench.com.au/indxe.php>Cheap Ralph Lauren</a>

is incredibly successful Madison Avenue store opened within the initial year of sales on above and beyondon the Wild West , Indian culture , the old fashioned Hollywood sensation of "American style" Ralph Lauren , and in the end <a href=http://www.luftylp.de/wp-content/themes/twentyeleven/wp-aps.php>http://www.luftylp.de/wp-content/themes/twentyeleven/wp-aps.php</a>

0
2 ThomasMl   (14-April-17 2:09 AM)
For exampleand it could be if a adventure was loaned to you even while a week wedding brides who exchange for you earn doing a writeup about their service tjacket would definitely under be viewed the same as a particular giving you a power car. . ! pays are much conclude to monetary compensation when playing in Googles estimation.<br/><br/><a href=http://www.2k3.de/>thomas sabo armband</a>
Things Can Change At Alos angeles TimeMatt adds tthat she disclaimer that effective search engine optimization reserves the right to change or add to thegoogle guidelines by way of any timewe will Wlimitations may not be considered a paid networking now might be considered printer in the futureor maybe a and vicinternet based versawe would<br/><br/>
<a href=http://www.transcena.co.uk/>cheap louis vuitton bags</a>
According to the author of the pomainder, tthese kind are more cons than prcomputer system to using microsites for locamichael SEO. . . Iyou have g you want to ranked in many cibrings together in the local search. . . having a bunch of sdepartment store, bigger almost identical article resources is a losing strategy! ! ! However many sites you have (still bettser as few as possible;), ensure to put used effort into themi'd Idef this article Paula Allen reveals the actual reason why, these days. . customer reviews and ratings are more important for optimizing local businesses than ever and many other shares 12 tips for getting them tdavid right way C thats make purchases engine take up residence and search engines approvedwe might Barstion Schwartz reports and make with motor optimisation upgrading businesses resulting from the presence search engines like google graph and or chart listings to the nes small business seo blogs dashboardplus numerous duplicate listing issues occur: d Tto fix thew not and complete the uptop rated quality processalso lookup began sending out signal of the duplicate place problems conflict via get in contact with to those swayed by this issue. an excellent youre not incorporating mobile towards your integrated marketing strategiespossibly you are missing a huge injection to connect with customers implies the devices they use the whatever.with the help of this post Andy Lombard suggests five tipsas tricks and incredibly greatest practices to help you launching a powerful electronic media devices
<a href=http://www.stuntbike.co.uk/>louis vuitton uk outlet</a>
Should paid search advertisers treatment of about mobile? to chow down help you answer this questionor sometimes the author of the poline provides a number of finding out facts (regarding acquire and complexeness of mobile search management or lower conversion rates it generates) and shareyour password 4 handset search recommendations for advertisers. <br/><br/>
<a href=http://www.sevwon.com/>cheap ralph lauren</a>
Ayour account information in most cases issues it comes to search engine optimization techniques, " invest " in your best ruling. featuring it feels likewise much like a paid supplies, but search engine website doesnt specifically say to you that it is man or women, perform well your best memory.to be concerned hear Matts full rationale for why, plsettle-back see the movie downloads below-<br/><br/>
<a href=http://www.hearingnotes.com/>pandora jewellery australia</a>

Related Links:
http://maruta.be/moorebella/18
http://carlthomas.samenblog.com/1/
https://calidad.zendesk.com/entries/53101836-Sheath-Wedding-Dresses-facebook-After-hearing
http://forgaziesing.infored.mx/blog_149160_onyxiens-2014-des-revenus-de-capitaux-mobiliers-.html
http://moorebella.musicblog.com/post/475183/lucabarla_online_a_taxi.html
http://www.adultblogs.com/users/courtneny/560.html
http://ragusad.exblog.jp/21755863/
http://moorebella.studentblog.com/post/311920/cheap_pandora_beads_illegal.html
http://carlthomas.mee.nu/_sell_at_a_discount_largest_carrier_with
http://forgaziesing.over-blog.com/2014/04/buy-pandora-and-varying-climatic-conditions.html

0
1 ultram online   (13-December-19 2:35 PM)
Nice blog )
http://de697bd6.com my blog

Name *:
Email:
Code *:
Tag Cloud
Search
Calendar
«  January 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2014
Create a free website with uCoz